tuinkeur Professionaliteit

Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

tuinkeur Gecertificeerd

In februari 2016 zijn we gecertificeerd voor TuinKeur. Uiteraard zijn we hier erg trots op.

tuinkeur Betrokkenheid

Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.

Wilt u onderhoud aan uw tuin laten uitvoeren en een tuinman inhuren in Vlissingen? Dan is er geen beter bedrijf dan Harke Tuinen. Wij zijn met stip het beste hoveniersbedrijf in deze regio door kennis, kunde en ervaring. De tuinman die u bij ons inhuurt staat altijd klaar om te helpen met verscheidende tuinwerkzaamheden. Wilt u liever een seizoensgebonden contract aangaan voor het onderhoud van uw tuin in Vlissingen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Zodoende bepaalt u de frequentie en het tijdstip van onze dienstverlening.

Neem vrijblijvend contact op

Een ervaren tuinman inhuren doet u bij ons in Vlissingen

Met vele jaren ervaring als hovenier zijn wij een begrip in Vlissingen en omstreken. Om ons portfolio aan diensten breder te maken hebben wij ons ook toegelegd op bomenonderhoud. Dit doen wij zo duurzaam mogelijk om de originele beplanting te kunnen waarborgen. Mocht een boom te zwak of instabiel zijn geworden om deze te redden, dan kunnen wij deze ook veilig voor u rooien. Wat uw klus ook is, het inhuren van een tuinman bij Harke Tuinen in Vlissingen zorgt ervoor dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het onderhoud van uw tuin. Onze TuinKeur-certificering bevestigt onze staat van dienst op 120 cruciale punten; wij zijn professioneel, snel en klantgericht. Dat wilt u toch ook? Daarom is een tuinman inhuren voor uw tuin in Vlissingen een goed idee.

Kies voor betrokkenheid en vakmanschap

Als u bij ons in Vlissingen een tuinman gaat inhuren, dan kunt u er zeker van zijn dat uw wensen altijd voorop staan. Wij geloven dat het onderhoud van elke tuin in Vlissingen en omgeving een persoonlijke benadering verdient, met duidelijke voorwaarden over hoe dit gaat gebeuren. Zo komt u nooit voor een vervelende verrassing te staan. Ook gebruikmaken van onze diensten? Neemt u dan contact op met ons bedrijf. U kunt ons het beste bereiken door te bellen naar 06-51 271 813, of ons een e-mail te sturen op adres harketuinen11@gmail.com.