tuinkeur Professionaliteit

Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

tuinkeur Gecertificeerd

In februari 2016 zijn we gecertificeerd voor TuinKeur. Uiteraard zijn we hier erg trots op.

tuinkeur Betrokkenheid

Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.

Tuinaanleg en onderhoud zijn complexe, tijdrovende taken die het beste opgeknapt kunnen worden door een professional in Vlissingen. Het vereist immers een uitvoerige kennis van grondverzet, plantsoorten, bodemvoeding en vele complexe technieken. Het is een feit dat het inschakelen van een ervaren hovenier ervoor zorgt dat uw tuin er vele malen beter uit zult gaan zien. Daarom kiest u ook voor de diensten van Harke Tuinen. Onze vestiging staat in de wijde omtrek bekend om kennis, kunde en ervaring. Deze wenden wij aan voor ieder project en elke klus waar wij voor tekenen, of het nu een volledige tuinaanleg of enkel licht onderhoud betreft in uw tuin in Vlissingen.

Neem vrijblijvend contact op

 

Na de tuinaanleg kiezen voor service en onderhoud in Vlissingen

Nadat uw tuinaanleg voltooid is wilt u natuurlijk blijven genieten van prachtig ogende planten en bomen; kiest u dan ook voor professioneel onderhoud in Vlissingen. Harke Tuinen is tevens in te schakelen voor het verrichten van eenmalige en terugkerende tuinwerkzaamheden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld bomen snoeien, stabiliseren en rooien. Als u liever een afspraak maakt voor periodiek onderhoud, sluit u een onderhoudscontract met ons af. Door middel van zo’n overeenkomst zorgt u ervoor dat uw tuin verzorgd blijft met een frequentie die u aanspreekt. Wilt u een tuin laten aanleggen, het onderhoud hiervan regelen of toch kiezen voor een volledige renovatie? Neem ons in de arm en zie met eigen ogen wat wij voor u kunnen betekenen.

Professionals in het hovenierswezen

Harke Tuinen staat voor vele jaren ervaring, uitstekende service en een prachtig resultaat. Wij weten maar al te goed dat iedere tuin weer anders is; een persoonlijke aanpak is dus altijd de beste keus. Wij maken dit graag voor u waar! Van tuinaanleg tot onderhoud en ander werk, wij zijn uw partners in groenwerk in Vlissingen. Heeft u interesse? Neemt u dan contact op door te bellen naar 06-51 271 813, of stuur een e-mail naar harketuinen11@gmail.com.