tuinkeur Professionaliteit

Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

tuinkeur Gecertificeerd

In februari 2016 zijn we gecertificeerd voor TuinKeur. Uiteraard zijn we hier erg trots op.

tuinkeur Betrokkenheid

Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.

Wanneer uw tuin aan een onderhoudsbeurt of volledige renovatie toe is, schakelt u het best Harke Tuinen uit Vlissingen in. Wij zijn al vele jaren een begrip in de regio. Onze uitstekende reputatie hebben wij verworven door onze kennis, kunde en ervaring aan te wenden voor ieder project, ongeacht hoe groot of hoe klein. Wij gaan met u in gesprek over de staat van uw tuin in Vlissingen en beoordelen of deze onderhoud of een volledige renovatie behoeft. Daarna bieden wij u een offerte op maat, en voeren vervolgens de werkzaamheden snel en secuur uit. Ideaal toch?

Neem vrijblijvend contact op

 

Laat uw tuin in Vlissingen weer sprankelen met een grondige renovatie

Naast het uitvoeren van renovaties van tuinen en het aanleggen van nieuwe achter- en voortuinen hebben wij ons dienstenpakket ook uitgebreid naar bomenonderhoud. Wij houden dus meer bij dan enkel gazons en beplanting; wij snoeien en steunen tevens uw bomen om deze mooi en stabiel te houden. Ook voor het veilig rooien van uw boom kunt u ons in de arm nemen. Wilt u graag een vaste prijs voor periodiek onderhoud, dan kunt u ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten bij Harke Tuinen. Een dergelijke overeenkomst garandeert dat u onze met een TuinKeur-certificering bekroonde dienstverlening ontvangt waar u wilt, wanneer u maar wilt. Of u nu een tuin wilt laten aanleggen, onderhouden, bijwerken of toch van een renovatie wilt voorzien, wij zijn uw partner in Vlissingen en omgeving!

Bekwame vakmensen voor al uw groenwerk

Huurt u Harke Tuinen in, dan kiest u voor vele jaren ervaring in de branche. Iedere tuin is weer anders; wij bieden deze dan ook de renovatie die het verdient om er weer sprankelend uit te zien bij uw huis in Vlissingen. Altijd voor een eerlijke prijs, met duidelijke voorwaarden. Bent u geïnteresseerd en wilt u gebruik maken van onze diensten? U kunt hiervoor contact opnemen met ons bedrijf door te bellen naar 06-51 271 813 of een e-mail te sturen naar harketuinen11@gmail.com.