tuinkeur Professionaliteit

Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

tuinkeur Gecertificeerd

In februari 2016 zijn we gecertificeerd voor TuinKeur. Uiteraard zijn we hier erg trots op.

tuinkeur Betrokkenheid

Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.

Het aanleggen van tuinen en het onderhouden van bomen en planten zijn klussen die het beste door een groenwerker uit Vlissingen opgeknapt kunnen worden. Deze heeft de specialistische kennis en kunde in huis om uw tuin uit te laten blinken. Daarom schakelt u een ervaren hovenier in – Harke Tuinen in Vlissingen! Wij zijn niet voor niets al jaren een begrip in deze regio. Door ieder project de persoonlijke aandacht te geven die het verdient, leveren wij keer op keer schitterende resultaten af, en dat voor een eerlijke prijs. Een betere groenwerker in omgeving Vlissingen vindt u niet!

Neem vrijblijvend contact op

 

Neem ons in de arm als uw groenwerker in Vlissingen

Als ervaren groenwerker is Harke Tuinen uit Vlissingen in te zetten voor een breed gamma aan klussen voor uw tuin. Zo kunnen wij volledige tuinconcepten aanleggen, zowel voor- als achtertuinen. Ook zijn wij in te zetten voor eenmalige of regulier onderhoud. Wij specialiseren ons op dit moment in boomwerk; snoeien, stabiliseren en rooien handelen wij professioneel voor u af. Denkt u op vaste basis onderhoud nodig te hebben voor uw tuin, sluit u dan een onderhoudscontract met ons af. Zo ontvangt u op vaste momenten de ondersteuning van een groenwerking, op de frequentie die u zelf bepaalt. Wel zo prettig, toch?

Kies ons als uw hovenier

Na jaren ervaring is de naam Harke Tuinen in de regio synoniem geworden voor ervaring, topservice en perfecte resultaten. Geen tuin is hetzelfde; als een door TuinKeur gecertificeerde groenwerker zijn wij uiterst bewust van het belang van tuinieren op maat bij u in Vlissingen. Welke plannen u ook voor uw tuin heeft, wij maken ze graag voor u waar. Als u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen door te bellen naar 06-51 271 813 of een e-mail te sturen naar harketuinen11@gmail.com.