tuinkeur Professionaliteit

Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

tuinkeur Gecertificeerd

In februari 2016 zijn we gecertificeerd voor TuinKeur. Uiteraard zijn we hier erg trots op.

tuinkeur Betrokkenheid

Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.

Heeft u een uit de kluiten gewassen boom die u graag wilt laten snoeien in uw tuin in Vlissingen? Kies dan voor onderhoud door Harke Tuinen. Wij zijn uw hoveniersbedrijf bij uitstek voor Middelburg en omstreken. Wij knappen zowel kleine als grote tuinwerkzaamheden voor u op. Zo kunnen wij alles doen, van het aanleggen van een volledige tuin tot het onder handen nemen van een boom die u wilt laten snoeien in uw tuin in Vlissingen. U kunt bij ons zelfs kiezen voor een seizoensgebonden onderhoudscontract. Deze is uiterst geschikt als u zelf graag de frequentie en het tijdstip van ons tuinonderhoud bepaalt.

Neem vrijblijvend contact op

Een boom kunt u door ons uitstekend laten snoeien in uw tuin in Vlissingen

Naast onze hoveniersservice zijn wij ook uiterst begaafd in boomwerk. Wij wenden onze ervaring aan om een boom te snoeien met als doel het duurzaam behoud van de beplanting, zodat u deze zo lang mogelijk kunt laten staan. Heeft u te maken met een verzwakte of instabiele boom, dan lossen wij dit probleem voor u op door de boom te zekeren of, als dit niet mogelijk is, deze te rooien. Als u geen onderhoud nodig heeft maar een tuin wilt laten aanleggen, zijn wij ook in te schakelen voor het realiseren van uw tuinontwerp. Onze TuinKeur-certificering bekrachtigt ons kunnen als hovenier op 120 cruciale punten, en daar zijn we gepast trots op. U kunt altijd vertrouwen op onze professionele werkwijze!

Uitstekende service, te allen tijde

Als klant ziet u dat wij u altijd vooropstellen. Door onze persoonlijke benadering en vriendelijke doch duidelijke voorwaarden zijn wij in staat om zeer goede service te bieden, en dat merkt u. Of u nu uw boom wilt laten snoeien of een volledige tuin wilt laten aanleggen bij uw huis in Vlissingen, wij staan voor u klaar. Geïnteresseerd in onze diensten? U kunt ons bereiken door te bellen naar 06-51 271 813 of een e-mail te sturen naar harketuinen11@gmail.com.