tuinkeur Professionaliteit

Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

tuinkeur Gecertificeerd

In februari 2016 zijn we gecertificeerd voor TuinKeur. Uiteraard zijn we hier erg trots op.

tuinkeur Betrokkenheid

Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.

Als u een prachtige voortuin of achtertuin wilt laten aanleggen bij uw woning in Vlissingen, neemt u het beste een deskundige hovenier in de arm. Harke Tuinen in Vlissingen is uw hoveniersbedrijf bij uitstek in regio Middelburg. Zowel kleine als grote tuinwerkzaamheden kunnen we voor u opknappen. Gaat u liever een seizoensgebonden onderhoudscontract aan? Dat is zeker ook mogelijk! Zo bepaalt u zelf de frequentie en het tijdstip wanneer wij uw tuin onderhouden.

Neem vrijblijvend contact op

 

Een voortuin of achtertuin laat u door de expert in Vlissingen aanleggen

Gedurende vele jaren als vakbekwaam hovenier zijn wij uiterst begaafd geworden in het aanleggen van een prachtige voortuin of achtertuin in onder andere Vlissingen. Wij kunnen ieder tuinontwerp realiseren, van bomen tot bloemen tot grasperken. Harke Tuinen verricht tevens onderhoud van tuinen als hovenier. Ons hoveniersbedrijf zorgt ervoor dat uw tuinen in perfecte staat worden gehouden. Wij zijn trots op onze TuinKeur-certificering; deze bekrachtigt dat wij op 120 cruciale punten uitstekend groenwerk leveren. Onze professionele werkwijze zorgt voor vertrouwen, of u nu door ons uw voortuin of achtertuin laat aanleggen in Vlissingen, of kiest voor onze diensten voor tuinonderhoud.

Kies voor onze uitstekende service

Voor ons is het vanzelfsprekend dat u als klant voorop staat. U zult zien dat wij door onze persoonlijke benadering en heldere, duidelijke voorwaarden uiterst goede service leveren. Wilt u ook graag gebruikmaken onze diensten? U merkt direct dat onze vakkennis ons in staat stelt om u zowel met advies als dienstverlening van uitstekende service te voorzien. Door ons altijd aan de gemaakte afspraken te houden, blijven we uw betrouwbare partner voor het onderhouden en aanleggen van uw voortuin of achtertuin in Vlissingen. Geïnteresseerd? Belt u dan naar 06-51 271 813 of stuur een e-mail naar harketuinen11@gmail.com.